Referenties

Uw wensen staan centraal

Prettig dat Richard eerst langs kwam om te overleggen in plaats van op basis van foto’s een prijs te maken. Op zeer korte termijn alles helemaal naar tevredenheid geregeld. De tuin ligt er weer keurig bij. We gaan zeker in de toekomst meer gebruik maken van zijn expertise/service om onze tuin gezelliger te maken.
Duncan Boshuisen

Zeer goede tuinman. Keurig werk en zeer klantvriendelijk!
Iwan Arnken

Wat een geweldige tuinman! Binnen de kortste keren was onze ‘privé jungle’ omgetoverd in een prima tuin. En … (in mijn beleving minstens zo belangrijk) alles werd meteen opgeruimd en afgevoerd. Kortom, het enige dat nog moest gebeuren was een stoel in de zon en genieten!! En dat doen we, met volle teugen. Richard, reuze bedankt voor je geleverde werk, je advies en de keurige administratieve afwikkeling. Wij zijn op alle fronten super tevreden!
Mieke Snabel

Top! Richard heeft het werk keurig uitgevoerd. Kan hem van harte aanbevelen. In de toekomst zal ik zeker opnieuw van zijn diensten gebruik maken.
Hugo Schoeman

Een plezierige vakman met groene vingers!
Anoniem

Super service. Alles is weggevoerd, en m’n tuintje is spik en span achtergebleven. Ik zal Richard zeker weer inschakelen op het moment dat ik weer hulp nodig heb in de tuin!
Anoniem

Richard heeft mij fantastisch uit de brand geholpen, heeft dezelfde dag de klus geklaard, hardwerkend, vakkundig, meedenkend om mijn tuin een metamorfose te laten ondergaan. ik ben super blij dat ik Richard via de werkspotsite heb leren kennen
Fija Wesselius

Richard doet al jaren tot volle tevredenheid onze tuin. Hij doet wat hij moet doen, we hebben er geen omkijken naar. Hij weet van aanpakken, is proactief, overlegd tijdig en laat alles spik en span achter
Anoniem

Richard is een zeer goede vakman. Hij komt afspraken na en weet wat hij doet. Ik heb echt geen omkijken naar mijn tuin door hem
Ruud Snoeks

Perfect, grondig, schoon en goede prijs
Hans Rouw

Prima hovenier! Heeft veel ervaring en is slagvaardig! Weet van aanpakken en is bovendien prettig in omgang.
Lies Van der Wal

Richard heeft echt vakwerk geleverd! Hij is een harde werker die zich zeer goed aan de afspraken houdt en daarnaast ook nog met je meedenkt. Ik heb hem dan ook aangenomen om het onderhoud van onze tuin te blijven doen.
E. Wassenaar - du Fijan